duminică, 6 iunie 2010

Supliment alimentar BIO cu Goji Life Impulse

Supliment alimentar BIO cu Goji Life Impulse
Supliment alimentar BIO cu Goji Life Impulse

Ajută la dezvoltarea sistemului imunitar, contribuie la îmbunătăţirea funcţiilor memoriei şi sexuale. „Distrugatorul de celulita” şi „fructul care vă va umple de energie” a€“ sunt doar câteva dintre lucrurile care se spun despre fructul Goji.

Greutate netă: 946 ml

Recomandări: Deoarece Suplimentul alimentar BIO cu Goji Life Impulse este un amestec de ingrediente variate, există o mulţime de beneficii aduse de fiecare ingredient. Sucul de Goji conţine antioxidanţi foarte puternici care ajută la prevenirea îmbătrânirii premature, dezvoltă sistemul imunitar, ajută la păstrarea unei bune presiuni a sângelui şi la îmbunătăţirea funcţiilor memoriei şi a funcţiilor sexuale. [...] Sucul de cireşe negre concentrat ajută la îndepărtarea durerilor provocate de artrită şi de guţă, reduce riscul apariţiei pietreloc la rinichi, a bolilor vezicii urinare şi riscul căderii dinţilor, poate reduce colesterolul.

Pentru rezultate deosebite şi creşterea energiei, acest produs este recomandat cu: Supliment alimentar BIO cu Acai Life Impulse.

Beneficii: Deoarece Supliment alimentar BIO cu Goji...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.